Karşılıklı iş birliği ve güvene dayalı çalışma en önemsediğimiz prensibimizdir. Hoş Geldiniz!

1986 yılından beri projelerimizi, tasarladığımız mekanlarda yaşayacak kişilerin yaşam tarzlarına, ihtiyaçlarına dayanarak, çevresel mimari faktörleri göz önünde bulundurarak ve iş programı ile zamanında teslim etmenin önemini bilerek gerçekleştiriyoruz. Karşılıklı iş birliği ve güvene dayalı çalışma en önemsediğimiz prensibimizdir.

Mimari proje tasarımı; Konutlardan, çok birimli otellere, tek bir dükkan biriminden, alışveriş komplekslerine kadar tasarım yapmaktayız. İç mimari proje tasarımı; Kullanım amacına yönelik, kullanıcının istekleri ve bütcesi göz önünde bulundurularak estetik ve fonksiyonların güzelleştirdiği mekanlar yaratıyoruz. Dekorasyon; Hayal ettiğiniz mobilyaları yaratabiliyor veya yapacağımız sunumlardan seçeceklerinizle kullanacağınız alanları özelleştiriyoruz.

Uygulama, Kontrol ve Danışmanlık; Çözüm ortaklarımızla tasarımın ilk izinden, uygulamanın son noktasına kadar hizmet vermekteyiz.

DİĞER HİZMETLERİMİZ

DANIŞMANLIK

DETAY

BAZI
PROJELERİMİZDEN

Sar Mimarlık olarak bugüne kadar 500’den fazla projeye imza atmış olmanın kıvancı ile çalışmalarımıza bu kıvancın hevesi ile devam etmekteyiz.

PROJELER